Η White Mask Media Group δημιούργησε το ειδησεογραφικό website www.Nightrumors.gr, που αποτελεί την απάντηση σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τους χώρους εστίασης. Πλούσιες πληροφορίες για clubs, κέντρα διασκέδασης, restaurants, all day bars, καλλιτεχνικές εμφανίσεις και πολλά άλλα κρατούν σε εγρήγορση τους πιθανούς πελάτες σας, υπενθυμίζοντας τους πως επιτυχημένη έξοδος είναι η οργανωμένη.

Οι επιχειρήσεις εστίασης χρειάζονται μια άρτια διαφήμιση προκειμένου να προσελκύσουν το κοινό τους.
Το www.Nightrumors.gr , λοιπόν, μεταδίδει το μήνυμα για εσάς με τρόπο ουσιαστικό και ελκυστικό, με δομημένο λόγο και με σαφείς στόχους.

Πώς εξασφαλίζεται η διαφήμιση της επιχείρησης σας; Μια ποικιλία στρατηγικών εγγυώνται την επιτυχία σας: Άρθρα, αφιερώματα, συνεντεύξεις, διαγωνισμοί και web banners βρίσκονται στη διάθεσή σας, εξασφαλίζοντάς σας την απήχηση, την αναγνωρισιμότητα και, συνεπώς, την αύξηση της δυναμικής του brand name σας.

Πώς, όμως, θα ενισχυθεί η προώθηση των υπηρεσιών σας; Μα φυσικά μεταδίδοντας τις πληροφορίες σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό, κάνοντας κοινοποιήσεις στις σελίδες μας: Redcarpet.gr. Xsighted, N-Hysteria, Massroom Nightlife, Massroom WMMG, Faces, Nightrumors, Foodbar Industry, Dabbous, NightStories, Tagyourself, Moda, White Mask Productions, vipnights.gr και ανεβάζοντας την επισκεψιμότητά σας.

Με οργανική δυναμική σχεδόν 1.200.ΟΟΟ likes & followers, η επιχείρησή σας ταξιδεύει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και εμείς σας παρακολουθούμε να ανοίγετε σταδιακά τα φτερά σας και να υλοποιείται τα όνειρά σας. Το όραμα σας γίνεται και δικό μας και η επιτυχία σας καθίσταται προσωπική μας υπόθεση.