';
Το νέο βιντεοκλιπ του Θέμη Αδαμαντίδη έχει υπογραφή White Mask Media Group

Η White Mask Media Group είναι μια από τις πιο νεανικές και πρωτοποριακές διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.
Είναι η μοναδική διαφημιστική εταιρεία στην ελληνική αγορά που διαθέτει διαφημιστική δυναμική 1.200.000 κοινό, που σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που παρέχουν τα social media πακέτα μας την καθιστά πρώτη στην εξειδίκευση των social media.

Ο γνωστός σε όλους λαικός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, με την τεράστια πορεία στο χώρο του τραγουδιού και τις δεκάδες επιτυχίες που έχει στο βιογραφικό του, εμπιστεύεται την διαφήμιση του στα social media και έρχεται με ένα νέο τραγούδι του oποίου την παραγωγή του βιντεοκλίπ έχει αναλάβει η White Mask Media Group.
Γνωρίζοντας την ανάγκη του κόσμου και ψυχαγωγία και διασκέδαση αυτές τις γιορτινές αλλά δύσκολες ημέρες ο αγαπημένος τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, μας ετοίμασε το πιο ωραίο δώρο καθώς το τραγούδι κάνει Πρεμιέρα την Τετάρτη 30/12 και θα κυκλοφορήσει από την Finix Records, με τίτλο “Αυτό το λίγο”.
To video clip παρουσιάζει μια τρυφερή ιστορία αγάπης που πάρά τις τραγικές ανατροπές της ζωής θα καταφέρει να σταθεί δυνατή. Είναι μια ολοκληρωμένη μικρού μήκους ταινία που σκηνοθετήσαν από κοινού ο Steven Airth με τον Σπύρο Καψίλη.
Τους στίχους υπογράφει ο Χρήστος Αναστασίου και τη μουσική ο Κωνσταντής.

Η διεύθυνση και η εκτέλεση παραγωγής video clip είναι της White Mask Media Group.

Κάντε την εγγραφή σας στο παρακάτω λινκ για να το δείτε πρώτοι
Μπορείτε να πατήσετε ορισμό υπενθύμισης για να δείτε την Πρεμιέρα στο YouTube

#Aftotoligo #ThemisAdamantidis #FinixRecords

administrator