Η White Mask Media Group έχει την λύση για την επισκεψιμότητα (Traffic) του Site σας με τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα της!

Ως traffic ορίζεται η ποσότητα των δεδομένων που διακινούνται εντός της ιστοσελίδας σας ή αλλιώς ονομάζεται η ποσότητα του κόσμου ο οποίος επισκέπτεται την ιστοσελίδα την οποία έχουμε δημιουργήσει για να μεταδώσουμε το μήνυμα μας (μια παρουσίαση, μία προσφορά, μία επιχειρηματική πρόταση, την πώληση ενός προϊόντος, την πώληση πολλών προϊόντων κ.α.). Το traffic βοηθάει να επισκέπτεται περισσότερος κόσμος το site σας ή το e-shop σας. Το traffic ανεβάζει την δυναμική του site σας καθώς το Google Analytics διαβάζει την επισκεψιμότητα του.

 

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα παρακάτω ειδικά διαμορφωμένα πακέτα με 30. 000 επισκέπτες τον μήνα, 100.000 επισκέπτες τον μήνα και 300.000 επισκέπτες τον μήνα.

Traffic Tool 1

30.000 Unique Visitors

Κόστος: 180 ευρώ / 1 μήνα

Traffic Tool 2

100.000 Unique Visitors

Κόστος: 260 ευρώ/ 1 μήνα

Traffic Tool 3

250.000 Unique Visitors

Κόστος: 380 ευρώ/ 1 μήνα

 

Οι τρόποι διαφήμισης ενός Site είναι:

  • Seo – Link Building
  • Adwords
  • Social Media – Redirect
  • Traffic

Η παρακολούθηση της επισκεψιμότητας είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα που μας απασχολούν. Ενδείκνυται κατά τη δημιουργία της ιστοσελίδας να κάνουμε όλες εκείνες τις ρυθμίσεις που θα μας επιτρέψουν να παρακολουθούμε σωστά την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα μας όπως να έχουμε εγκαταστήσει τις ρυθμίσεις του Google Analytics.

 

Το Google Analytics είναι δωρεάν στη χρήση και σας δίνει έναν μεγάλο όγκο δεδομένων σχετικά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας. Αυτό σας δείχνει  στοιχεία όπως: από που έρχονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, ποιες σελίδες κοιτάζουν περισσότεροι οι επισκέπτες σας, ποιος είναι ο ρυθμός μετατροπής της ιστοσελίδας σας, θα μπορείτε να δείτε την χώρα προέλευσης των επισκεπτών σας, τι συσκευή χρησιμοποιούν (mobile,tablet, desktop), τι ηλικία έχουν, το φύλο τους, τον χρόνο επισκεψιμότητας ανα χρήστη και να διαπιστώσετε ότι είναι Unique Visitors.

Γι αυτό θα πρέπει να έχετε την ιστοσελίδα συνδεδεμένη με το Google Analytics από την πρώτη μέρα.

 

Πως θα τα επιτύχουμε όλα αυτά με τα πακέτα μας;

Με την σωστή στρατηγική και στόχευση του κοινού που αναφέρεστε επιλέγουμε σημαντικές λέξεις κλειδιά κι ελέγχουμε την αποτελεσματικότητα τους .

[maxbutton id=”1″]