Η White Mask Media Group έχοντας  το Faces  & το Redcarpet στη δυναμική της, καλύπτει την εικόνα σας με μια στρατηγική 360 καλύπτοντας ένα τεράστιο εύρος  παροχών όσο αναφορά το image μιας επιχείρησης.

Η White Mask Media Group εξειδικεύεται στην κάλυψη με φωτογραφία & βίντεο των εκδηλώσεων-πάρτυ σε μαγαζιά εστίασης π.χ. clubs, restaurants, lives.

Μπορούμε να αναλάβουμε την επαγγελματική φωτογράφιση των event σας, καθώς και την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης σας και να δημιουργήσουμε για εσάς ένα πλούσιο και ποιοτικό υλικό.

Και τα 2 ξεκίνησαν ως φωτογραφικά site. Το Redcarpet είναι το φωτογραφικό μας studio.
Το Faces εξειδικεύεται στα φωτογραφικά concept και στα πρόσωπα.
Οι σελίδες που διαθέτουν το Faces & το Redcarpet είναι γενικού ενδιαφέροντος και εντάσσονται στις σελίδες της White Mask Media Group. Οι σελίδες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των πακέτων διαχείρισης social media, χρησιμοποιούνται για την διαφήμιση των πελατών μας με το δικό μας οργανικό κοινό.

Με μια άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα, το Faces & το Redcarpet, υπό την αιγίδα της White Mask Media Group καλύπτει και τη βιντεοσκόπηση προϊόντων και επιχειρήσεων με εκσυγχρονισμένες μεθόδους και υπηρεσίες μοντάζ  αλλά και 3d animation.

Τα φωτογραφικά αλλά και τα Video αρχεία, παραδίδονται σε υψηλή ποιότητα, έτοιμα για χρήση.

Δείτε τα πακέτα μας !