Οι Influencers έχουν αναπτύξει μια ισχυρή, και προσωπική, σχέση με το κοινό τους, αναρτώντας, συχνά, πρωτότυπο, και ενδιαφέρον Content, το οποίο και τραβά την προσοχή των Followers τους, και εξασφαλίζει τη σταθερή επισκεψιμότητα των σελίδων τους.

Οι Influencers, σας προσφέρουν την μοναδική ευκαιρία, να ενισχύσετε το Brand Awareness σας, κάνοντάς το γνωστό, σε ένα σημαντικό τμήμα, του αγοραστικού σας κοινού, με το οποίο δεν είχατε, καμία απολύτως επαφή..

Με τα Πακέτα Classic Mask Influencer, ο επιχειρηματίας έχει την δυνατότητα να επιλέξει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν την διαφημιστική του καμπάνια. Όταν συνεργάζεστε με έναν Influencer, δεν φέρνει μόνο το κοινό του, αλλά επίσης και τους φίλους του κοινού του. Έχουν άμεση επαφή με τους followers τους και ως εκ τούτου η γνώμη τους μετράει και επηρεάζει!

Αποστέλλεται το Book από τους Mask Influencers, στο οποίο παρουσιάζονται αναλυτικά οι Influencers. Το εκάστοτε πακέτο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις και Story στο Facebook, δημοσιεύσεις και Story στο Instagram , φωτογραφίσεις, κριτικές και κοινοποιήσεις στις σελίδες της White Mask Media.

Η Δυναμικής της White Mask Media σε συνδυασμό με τον κατάλληλο Influencer και το κατάλληλο διαφημιστικό πλάνο θα απογειώσει την απήχηση και την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης της επιχείρησης σας.

Δείτε τα πακέτα ανά κατηγόρια εδώ

Επιλέξτε μια Influencer για την φωτογράφιση σας από ένα απλό μοντέλο, καθώς μπορεί να σας παρέχει περισσότερες διαφημιστικές δυνατότητες. Από εμάς θα λάβετε φωτογραφίες αυθόρμητες με συναίσθημα, μακριά από τις συνηθισμένες κλασικές πόζες.

Η εταιρία μας διαθέτει πακέτα ανά κατηγορία βάση των followers και ανάλογα την εξειδίκευση του influencer (food, sport, moda κτλ.)

[maxbutton id=”1″]