Ο Τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας και αν μη τι άλλο οι ελληνικές παραλίες και τα πανέμορφα θέρετρα αποτελούν κάθε χρόνο πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες ανά τον κόσμο. Αυξήστε τις άμεσες κρατήσεις!
Η εικoνα του ξενοδοχείου σας στα social media είναι ένας καθρέπτης της επιχείρησης σας. Τα social media παίζουν μεγάλο ρόλο και επηρεάζουν τους μελλοντικούς σας πελάτες στο εάν θα επιλέξουν εσάς ως τον τόπο διαμονής για τις διακοπές τους.
Είναι γνωστό γεγονός ότι πάνω από 60% των χρηστών του διαδικτύου αναζητούν online πριν κάνουν κράτηση σε κάποιο ταξιδιωτικό μέρος. Επιπλέον, οι διαδικτυακές κρατήσεις αυξάνονται με ρυθμό 50% κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά ζωτικής σημασίας για τα ξενοδοχεία να συμπεριλάβουν online στρατηγικές μάρκετινγκ.

Μέσα από τα social media, μπορείς να δείξεις τους χώρους του ξενοδοχείου σου, τις λειτουργίες του, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να παρουσιάσεις την κάθε γωνιά με φωτογραφίες ή βίντεο που δημιουργούν θετικά συναισθήματα και βάζουν τον χρήστη στη διαδικασία να σκεφτεί πως θα ήταν αν βρισκόταν και εκείνος εκεί.
Η online παρουσία του ξενοδοχείου σου μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις κρατήσεις και περαιτέρω τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σου, συμπεραίνοντας τελικά ότι ήρθε η ώρα η επιχείρηση σου να περάσει στην ψηφιακή εποχή.