Social Media

Η White Mask Media Group κάνει τη διαφορά ακόμα και στο περιεχόμενο των πακέτων που προσφέρει.

Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν διαχείριση, διαφήμιση και δημιουργία μοναδικού Content (γραφιστικά, φωτογραφία, video) των Social Media της επιχείρησής σου.

Πιο αναλυτικά:

 • Ενημερότητα και διαχείριση των social media της επιχείρησής σας σε Facebook & Instagram
 •  Κοινοποίηση της σελίδας σας και των ενεργειών της στις σελίδες της White Mask Media Group δυναμικής 1.200.000 fans & follow
 • Artworks – Graphic designs
 •  Φωτογραφία & βίντεο
 • Διαχείριση διαφημίσεων & μηνυμάτων
 • Διαγωνισμοί
 • Οργάνωση σελίδας
 • Consulting /Συμβουλευτική
 • Μηνιαία αναφορά
 • Google My Business
 • Σχεδιασμός πλάνου Social Media

 

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις σειρές μας :

Classic, Unique & Pro

Πιο συγκεκριμένα τα πακέτα της White Mask Media Group υπερτερούν όλων των προσφορών που υπάρχουν στο χώρο της διαδικτυακής διαφήμισης στα social media για πολλούς λόγους που σας τους παραθέτουμε παρακάτω.

 

Η τιμή
Η τιμή είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική καθώς παρέχει όλες τις υπηρεσίες για ένα πλήρες πακέτο ενημερότητας της σελίδας σας ,δημιουργία υλικού – content και διαχείρισης και διαφήμισης αυτής. Υπηρεσίες τις οποίες δεν θα βρείτε όλες μαζί σε ένα αντίστοιχο πακέτο της αγοράς.

 

Επεξήγηση Χαρακτηριστικών των Πακέτων :

Δημοσιεύσεις στις Σελίδες σας (Facebook & Instagram)

Οι δημοσιεύσεις προσαρμόζονται ανάλογα με την ανάγκη της επιχείρησης σας και το πακέτο που έχετε επιλέξει.

Επιλέγοντας τα πακέτα μας, θα διαπιστώσετε ότι καθημερινά έχετε έστω 1 δημοσίευση.

Αυτό κάνει τα πακέτα μας πρωτοποριακά καθώς η σελίδα σας έχει πολύ καλή ενημερότητα όλη την ημέρα πιάνοντας μεγαλύτερη οργανική απήχηση.

 

 Κοινοποιήσεις – Οι σελίδες της White Mask Media Group

Ένας απίστευτος αριθμός από likes & followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που βρίσκονται όλα στη κατοχή της White Mask Media Group εξασφαλίζει προβολή σε κοινό για τους πελάτες της ευθύς αμέσως από την έναρξη της συνεργασίας μας.

Αυτό είναι ένα συν το οποίο δεν θα συναντήσει κανείς σε καμία άλλη εταιρεία που εξειδικεύεται  στα social media.

Οι σελίδες της διαφημιστικής (1.200.000 likes-followers) δημιουργούν μεγαλύτερη δυναμική στις σελίδες σας αλλά και μέσα από τις κοινοποιήσεις μεγαλύτερη απήχηση.

 

Φωτογραφία & Βίντεο

Οι φωτογράφοι μας και οι videographers είναι επαγγελματίες και το πακέτο εμπεριέχει 3 ώρες φωτογράφιση και βίντεο από πολύ ακριβούς και σύγχρονους εξοπλισμούς.

Ολοκληρωμένη 3ωρη κάλυψη από άκρως επαγγελματίες στο χώρο της εικόνας.

Η εκπληκτική ποιότητα και η ταχύτητα που ολοκληρώνεται η διαδικασία και φυσικά το τελικό  αποτέλεσμα  που  πραγματικά ξεχωρίζει.

Από το editing, μπορεί να δημιουργηθεί ένα video 15” το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην διαφημιστική μας καμπάνια. Επίσης το editing που γίνεται μετά τη φωτογράφιση είναι πάνω στο αντικείμενο και στη θεματολογία που από κοινού έχουμε επιλέξει.

 

Artwork + Gif

Η ταχύτητα σε συνδυασμό με τη ποιότητα συνεχίζεται και στα γραφιστικά όπου υπάρχει άμεση ταύτιση του πελάτη τόσο σε απόψεις όσο και σε περιεχόμενο. Το αποτέλεσμα; Ιδανικό. Το γραφιστικό μας τμήμα δίνει εκπληκτικό αποτέλεσμα στα artwork (γραφιστικά) της επιχείρησης πάνω στη ταυτότητα και στη γραμμή της βγάζοντας ένα ποιοτικό υλικό σε ελάχιστο χρόνο για τη σωστή λειτουργία των social media σας. Η συντομογραφία GIF, στα ελληνικά αναφέρεται ως «μορφότυπο εναλλαγής γραφικών».

 

Διαγωνισμοί

Οργάνωση διαγωνισμών από τη σελίδα σας ή από τη σελίδα του Choices δίνοντας σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερο engagement ,απήχηση και ενδυνάμωση των likes της σελίδας σας.

Οι διαγωνισμοί στα Social Media είναι μια καλή ευκαιρία για διάδραση με το κοινό σας και συλλογή πολύτιμων πληροφοριών.  Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι πως όταν κάποιος πάρει μέρος σε ένα διαγωνισμό αυτό θα εμφανιστεί στο timeline του κάτι το οποίο θα ερεθίσει την περιέργεια των φίλων του.

Οι διαγωνισμοί στο Facebook αποτελούν μια εξαιρετική στρατηγική marketing .

Οι άνθρωποι αγαπούν τα δώρα συνεπώς και τους διαγωνισμούς.

 

Τι μπορεί να κερδίσει η επιχείρηση σας από ένα διαγωνισμό :

 • Να αυξήσετε των κόσμο στο Facebook/Instagram page σας
 • Να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας (branding)
 • Να αυξήστε την επισκεψιμότητα στο site σας
 • Να αυξήσετε την απήχησή σας
 • Και κατ’ επέκταση με όλα τα παραπάνω, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

 

Ads – Χορηγούμενες διαχείριση διαφημίσεων

Η σωστή χρήση των ads κάνει τη White Mask Media Group να εκτοξεύει κυριολεκτικά τις επιχειρήσεις καθώς δυναμώνει τις επιχειρήσεις μέσω των social media και καταλήγει στην εδραίωση της σελίδας τους στο διαδικτυακό τοπίο. Η διαφήμιση που γίνεται πραγματοποιείται με στόχευση περιοχής φύλου και ηλικίας με το κατάλληλο artwork και φωτογραφία αλλά και τη συνοδεία σωστού κειμένου με βάση τη πολιτική και τη γραμμή της επιχείρησης.

Διαχείριση μηνυμάτων

Βάση της γραμμής που μας δίνετε απαντάμε στα μηνύματα ή ειδοποιούμε προκειμένου να υπάρχει σωστή διαχείριση στα μηνύματα της σελίδας . Χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τη σωστή διαχείριση μηνυμάτων και την άριστη συνεργασία μας.

 

Οργάνωση σελίδας

Αναλαμβάνουμε πάντα τις πληροφορίες της σελίδας σας να είναι ακριβείς πχ. (τηλέφωνο, site, διεύθυνση, πρόγραμμα, ώρες λειτουργίας, mail κτλ) ώστε να μπορούν οι επισκέπτες της σελίδας σας να έχουν εύκολη πρόσβαση στην επικοινωνία με εσάς.

 

Report

Μηνιαία αναφορά που πραγματοποιείται κάθε μήνα από τη μέρα έναρξης της συνεργασίας που εμπεριέχει προτάσεις προβλήματα και ιδέες για την καλύτερη λειτουργία των social media της επιχείρησής σας αλλά και στατιστικά όπως : τι απήχηση είχε η σελίδα σας, πόσα καινούρια likes – followers πήρε, πόσες κρατήσεις – αγορές γίνανε μέσω της σελίδας σας σε facebook & instagram , πόσες κοινοποιήσεις έγιναν το μήνα σε δικές μας σελίδες αλλά και από ποιες ακριβώς, αλλά και ποσοστό ανάπτυξης της σελίδας σας. Αναφέρονται αναλυτικά τα artwork σας και τα gif . Η μηνιαία αναφορά σας δίνει μια πλήρη εικόνα για το πως διαχειριστήκαμε τις σελίδες των social media σας ακόμα και αν δεν τα παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση.

 

Google My Business

Η επιχείρησή σας εμφανίζεται μπροστά και στο κέντρο. Με το Google My Business προβάλλεστε στους πελάτες σας. Η παρουσία σας είναι διακριτή, ανεξάρτητα από το εάν σας αναζητούν στην Αναζήτηση Google ή στους Χάρτες. Η δημιουργία αναρτήσεων στο Google MyBusiness σας επιτρέπει να αναγγείλετε επερχόμενες εκδηλώσεις της επιχείρησής σας, να αναδείξετε τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, να προωθήσετε προσφορές και να μοιραστείτε οτιδήποτε επιθυμείτε με το κοινό σας.

 

Σχεδιασμός Πλάνου Social Media

Σχεδιάζουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δημοσιεύσεων, το πλάνο φωτογραφίσεων, βίντεο & διαγωνισμών.

 • Τα πακέτα των 80 & 160 ευρώ είναι Πακέτα Συντήρησης .
  Ο λόγος δημιουργίας αυτών των πακέτων είναι για τις επιχειρήσεις low season ή off season.Τα πακέτα συντήρησης δημιουργούν μια ενημερότητα στους λογαριασμούς σας, με στόχο να μην θεωρηθούν ανενεργές οι σελίδες σας και χάσετε το κοινό σας.
  Το ίδιο ισχύει και για το interest rate της σελίδας σας βάση αλγορίθμου λειτουργίας του Facebook & του Instagram.Σε καμία περίπτωση δεν απευθύνονται, εάν θέλετε ανάπτυξη και απήχηση της σελίδας σας.Διάλεξε το πακέτο που ταιριάζει στην επιχείρησή σου.