';
Ανακοίνωση Έναρξης Συνεργασίας VStathokostopoulos Group

Ανακοίνωση Έναρξης  Συνεργασίας VStathokostopoulos Group

Η White Mask Media Group με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Όμιλο VStathokostopoulos. Στόχος την συνεργασίας αυτής είναι η διαφήμιση & η διαχείρηση εικόνας των μαγαζιών εστίασης του ομίλου. Αρχικά η εργασίες ξεκινούν με το μαγαζί Dia Noche – Δημιουργία νέου λογότυπου & νέας εταιρικής ταυτότητας – Διαχείρηση εικόνας – Διαφήμιση , Διαχείρηση και Δημιουργία Content των Social Media (facebook – Instagram) Λίγα λόγια για το αγαπημένο μας AllDay

To Dia Noche είναι ένα από τα ιστορικότερα all day cafe restaurant στην Αθήνα, ανήκει στον όμιλο VStathokostopoulos. Το Dia Noche μετράει κοντά στα 13 χρόνια λειτουργίας , από τις 9 Ιουλίου του 2007. Λιτή αλλά stylish διακόσμηση με κυρίαρχα στοιχεία το ξύλο και το χρώμα της θάλασσας, συνοδεύουν τον καφέ, το ποτό ή το γεύμα σας στο εστιατόριο του Dia Noche, ενώ απολαμβάνετε την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της μαρίνας και των σκαφών που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Οι προσεγμένοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του Dia Noche κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς, προσελκύοντας γνωστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Παρουσίαση Νέου λογότυπου Dia Noche :

Το νέο λογότυπο του Dia Noche, δημιουργήθηκε με στόχο να προβάλει την αισθητική, τη φιλοσοφία, την ιδιαίτερη και εντυπωσιακή τοποθεσία του μαγαζιού. Το σύμβολο του λογότυπου απεικονίζει με μια πρώτη ματιά τα πανιά ενός ιστιοφόρου, την αίσθηση ότι βρίσκεσαι δίπλα στη θάλασσα ενσωματώνοντας την αίσθηση και τα χρώματα της. Παράλληλα τα αρχικά D & N του ονόματος Dia Noche, το D ως ένα από τα πανιά και το Ν ο αρνητικός χώρος ανάμεσα στα πανιά, υποδεικνύοντας την αντίθεση μέρας νύχτας. Δημιουργώντας μια νέα γραμμή οπτικής μινιμαλιστικής πολυτέλειας αλλά συνάμα και ελληνικής απλότητας και φιλοξενίας. Με απαρχή το νέο λογότυπο χαράζουμε νέα πορεία, πιο σύγχρονη, πιο ελκυστική, πιο δημιουργική με την ίδια διαχρονική ποιότητα που χαρακτηρίζει το Dia Noche.

 

Official Facebook Dia Noche

https://www.facebook.com/dianochealimos/

Official Instagram Dia Noche

https://www.instagram.com/dianoche.alimos/

administrator