';
Κατασκευή Eshop με 100% Επιδότηση ΕΣΠΑ με την αξιοπιστία της WMMG

Κατασκευή Eshop με 100% Επιδότηση ΕΣΠΑ με την αξιοπιστία της White Mask Media Group

Ο ψηφιακός κόσμος είναι η “μάσκα” προστασίας για την επιχείρησή σου και η White Mask Media Group έχει το ιδανικό πακέτο για σένα! Κατασκεύασε το eshop της επιχείρησής σου με προδιαγραφές ιδανικές και αποτελεσματικές, για την περίοδο που διανύουμε αλλά και το μέλλον!

Εγγυημένη έγκριση για επιχειρήσεις λιανικής με ΚΑΔ 47.
Επιδότηση έως 5.000€. 
Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία χωρίς έξτρα κόστος. Οι αιτήσεις ξεκινούν σύντομα.


Η επιχορήγηση για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος για επιχειρήσεις λιανεμπορίου
, είναι γεγονός.
Με την ονομασία e-lianiko, η δράση ενισχύει σε ποσοστό 100% τις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος, λογισμικού, εξοπλισμού και διαφήμισης.

Σύμφωνα με την Προδημοσίευση Προγράμματος Επιχορήγησης “e-lianiko”, στη Δράση μπορούν να υποβάλλουν πρόταση:

Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και εφεξής.

 

Οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων που υποβάλλουν επενδυτική πρόταση είναι οι ακόλουθες:

 • να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με την εξαίρεση του τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού)
 • να διατηρούν Φυσικό Κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών, δηλαδή εμπορικό χώρο που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες,
 • να έχει ανασταλεί η λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέραστο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και εφεξής,
 • να υποβάλουν μία επενδυτική πρόταση ανά Α.Φ.Μ.
 • το συνολικό ποσό των ενισχύσεωνήσσονος σημασίας που έχει λάβει στο παρελθόν η επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης από αυτή τη Δράση, να μην υπερβαίνει το ποσό των 000 ευρώ μέσα σε μία τριετία
 • να πληρούν τις προϋποθέσεις εφαρμογής του Καν. 1407/2013.
 • να έχουν ολοκληρώσει (υλοποίηση, τιμολόγηση, εξόφληση και λογιστικοποίηση των σχετικών δαπανών) την περίοδο από 18/03/2020 έως και πριν την υποβολή της αίτησης, την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

Σε κάθε επιχείρηση θα αποδίδεται συνολική επιχορήγηση έως του ποσού των 5.000 € για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (Λογισμικό/υπηρεσίες) με σκοπό την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Δείτε ποιες είναι οι επιλέξιμες δαπάνες για το e-λιανικό και ποιες οι τεχνικές προϋποθέσεις για την επιδότηση του e-shop μέσω του νέου προγράμματος του ΕΣΠΑ.

 • Eξυπηρετητές/διακομιστές (server)για τη φιλοξενία εφαρμογών – λογισμικού, με τα συνοδευτικά στοιχεία του (πληκτρολόγια, οθόνη, κλπ.) και το απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα. Επιτρέπεται και η απόκτηση με τη μορφή του Infrastructure as a Service (IAAS)
 • Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Desktop/Laptop)
 • Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμόςσχετικός με την δημιουργία/αναβάθμιση και την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (π.χ. εξοπλισμός Δικτύου, Bar code readers, εκτυπωτές, κλπ.)
 • Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης/αναβάθμισης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop(θα λειτουργεί σε 2 γλώσσες, καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive ή dedicated mobile version και θα συνοδεύεται από τα εξής λογισμικά: παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών, Φιλοξενία (hosting κτλ.)
 • Ανάπτυξη ή/και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην περίπτωση αναβάθμισης υφιστάμενου ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι επιλέξιμες οι δαπάνες προμήθειας εξοπλισμού.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αναλυτική Προδημοσίευση Προγράμματος Επιχορήγησης “e-lianiko”, εδώ

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα στα μέτρα σας!
Δείτε αναλυτικά τα Πακέτα για Κατασκευή e-shop, και επιλέξτε ποιο αρμόζει στην δική σας επιχείρηση.

https://www.whitemaskmedia.gr/services/web-development/

 Η White Mask Media Group αναλαμβάνει την κατασκευή ή αναβάθμιση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας  info@whitemaskmedia.gr
Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. https://www.whitemaskmedia.gr/contact/

administrator